Skip to content

RACE FOR THE CURE

De Race for the Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker.

29 september 2019

Nog te gaan!

Koop hier je tickets

De nationale borstkankercampagne

Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.Wat is Race for the Cure?

Think Pink

De Race for the Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Nancy G. Brinker beloofde haar zus Susan dat ze een eind zou maken aan de ziekte die haar het leven kostte: borstkanker. Ze richtte in 1982 Susan G. Komen for the Cure op, en al in 1983 vormde Dallas het decor voor de eerste Race for the Cure. Op die manier wilde ze haar zus gedenken en andere lotgenoten een hart onder de riem steken. Het bleek een onverwacht succes, want ondertussen vinden wereldwijd meer dan honderd Races plaats met zo’n miljoen deelnemers.Think-Pink organiseert elk jaar drie edities van de Race for the Cure, in Brussel, Antwerpen en Namen. De meeste Races vinden plaats in de Verenigde Staten. Ook op Paradise Island in de Bahama’s en in Puerto Rico vinden edities plaats. Maar ook steden als Athene, Brescia, Sarajevo, Boekarest, Tbilisi, Bari, Bologna, Rome en Dar-es-Salaam vormen het decor voor Races for the Cure.


Linkeroever (Frederik van Eedenplein) - Antwerpen

Kiosque du Bois de la Cambre - Brussel

L'Arsenal de Namur - Namur

Ticketprijzen

Individueel ticket

€15

Per persoon

Kinderen tot 10 jaar nemen gratis deel. Voor elke betalende deelnemer is een T-shirt inbegrepen. Tickets aan de kassa kosten €17,5 - dus het is interessant om op voorhand in te schrijven.

Bestellen

Team Member Ticket

€12

Per persoon

Deelnemen als team is extra voordelig, want je betaalt slechts € 12 voor je deelname. Jullie T-shirts liggen in één pakket klaar aan de inschrijvingsstand, waardoor je tijd wint.

Bestellen

ChemCell sponsort jouw event!

Contacteer ons en vraag sponsoring

Contacteer ons